GOG møder de portugisiske mestre

Gøran Søgaard er blevet skånet i GOG's opstart, men lørdag skal han i aktion igen, når modstanderen hedder Sporting Lissabon. Her er han flyvende mod Aalborg i ligaen. Foto: Frank Cilius/Scanpix 2017

GOG møder de portugisiske mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det sydfynske ligahold fra GOG er netop nu i Portugal for at fikse de sidste detaljer inden sæsonstart. Lørdag møder de Sporting Club de Portugal i en testkamp.

fyns Håndbold: GOG var for nogle dage siden oppe mod Bjerringbro-Silkeborg i en testkamp, og her kom de gulblusede for alvor på prøve rent fysisk. Kæmperne Michael V. Knudsen og Jesper Nøddesbo var flere gange som en mur af beton i BSV's forsvar, og det skabte udfordringer i den sydfynske offensiv.

Efterfølgende var træner Nicolej Krickau glad for den enorme fysiske test, så holdet er forberedt på, hvad der venter dem i ligaen.

Lørdag bliver udfordringen formentlig endnu større, når truppen møder de forsvarende portugisiske mestre Sporting Club de Portugal i endnu en testkamp. Det portugisiske mandskamp har både rutine og muskler og tæller blandt andet stjerner som den spanske playmaker Carlos Ruesga, serbiske Ivan Nikcevic og østrigske Janko Bozovic, der har scoret næsten 200 mål for det østrigske landshold.

GOG stiller op med stærkeste opstilling for at komme så tæt på topniveau som muligt - dog bliver det fortsat uden stregspiller Lars Hald, der er ude med en knæskade. I stedet er der igen spilletid til Lasse Møller og Gøran Søgaard, der har været skånet den seneste tid.

- Vi vil gerne teste hele holdet og få et realistisk billede, og derfor forsøger vi at få de to i spil igen, forklarer træner Nicolej Krickau.

Torsdag mødte GOG et andet portugisisk storhold Porto i to gange tyve minutters træningskamp, og her kom holdet under et markant tryk fra kampens start. Det må forventes at være det samme lørdag, når Sporting CP er modstanderen klokken 15.30.

GOG møder de portugisiske mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce