Den nordsjællandske brod skal fjernes

GOG mod Nordsjælland i det første opgør. Frederik Clausen (t.v.) Lasse Kronborg, Henrik Jakobsen (t.h.) forsvarer. Foto: Lasse Hansen

Den nordsjællandske brod skal fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld koncentration er afgørende, hvis GOG skal undgå stik af den giftige, nordsjællandske brod, når de to mandskaber skal i kamp lillejuleaftensdag.

Håndbold: En titel som oprykkerhold falder langsomt til jorden, når man har hentet 14 point i 16 kampe og senest har slået guldkandidaterne BSV med 31-30. De resultater har GOG-træner Nicolej Krickau også bidt mærke i, og der er stor respekt for de ventende modstandere fra Nordsjælland Håndbold.

- Det er et helt vildt formstærkt hold. De kommer med fuld fart, spiller et lynhurtigt angrebsspil, og har stor selvtillid efter sejre over eksempelvis topholdene BSV og Aalborg. Hvis vi skal have en chance, så skal vi tage brodden ud af deres spil.

Nordsjælland er placeret som nummer ni i rækken, mens GOG luner andenpladsen efter Skjern, men selv ikke den faktuelle kendsgerning får GOG-træneren til at slække på respekten.

- Vi har vist stabilitet i efteråret og har troen på, at vi kan vinde, men det ændrer ikke på, at vi skal op mod et rigtig godt hold, der har haft tur i den. Sidst vi mødte dem, spillede de en rigtig fin kamp, og det var tæt langt hen ad vejen, siger træneren og fortsætter.

-De spiller også meget anderledes, fordi de holder et højt tempo hele tiden. Mange af vores modstandere forsøger at tage tempoet ud af vores hurtige spil, men det gør de ikke. Det bliver så vores opgave at tæmme deres spil i stedet for.

Det seneste møde mellem de to mandskaber endte tilbage i september 24-21 i sydfynsk favør.

Giftige skytter

Nordsjælland har særligt to spillere, der er værd at holde øje med forud for juleopgøret. Den ene er venstre backen Nicolai Pedersen, der er giftig på skud fra distancen - og scorede fire mål mod GOG under seneste møde. Derudover er han blandt de ti mest assisterende i ligaen med 44 målgivende afleveringer. Den anden opmærksomhedskræver er playmakeren Johan Meklenborg, der scorede 11 mål i sensationssejren over BSV i sidste spillerunde.

- De har god selvtillid på skuddene, og det skal vi ødelægge ved at prioritere, hvor vi bedst kan tåle, at de skyder fra, forklarer Krickau, der ellers holder de taktiske kort tæt til kroppen.

Det er dog ikke til at skjule, at tre af fynboernes nøglespillere har momentum i øjeblikket. Med syv scoringer hver viste Niclas Kirkeløkke, Gøran Johannessen og Mark Strandgaard, at de også er spillere, modstanderne bør holde et par skarpe øjne på.

Sæsonens sidste kamp lørdag kommer kun tre dage efter, GOG sidst var i kamp, hvor det blev til en sikker sejr over Ribe-Esbjerg. Det tætpakkede program har ikke haft nævneværdig betydning for kræfterne på holdet.

- Det er ikke sådan, at vi er slidte på den måde. Jeg tror, spillerne glæder sig til juleferie, men alle er klar over, at vi har brug for de to point til at holde snor i Skjern og de andre på afstand, siger træner Krickau.

Stregspilleren Henrik Jakobsen fik et slag i hovedet i kampen, og det viste sig, at spilleren havde flækket trommehinden. Det forhindrer dog ikke den 110 kilo tunge stregspiller i at gøre efteråret færdigt, og han er i truppen til kampen mod Nordsjælland. Det er Emil Lærke også igen efter noget sygdom. Til gengæld er 20-årige Jon Lindenchrone tvivlsom på grund af problemer med knæet og småsygdom.

GOG er klar til kamp mod Nordsjælland den 23. december klokken 14.10 i FrederiksborgCentret.

Den nordsjællandske brod skal fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce