I god behold: To personer reddet i land fra Odense Fjord

Per Hansen sejlede for Dansk Søredningsselskab på vandet, efter meldingen løb ind om, at to mænd om bord på en brændende, måtte hoppe i Odense Fjord. Foto: Michael Bager

I god behold: To personer reddet i land fra Odense Fjord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To personer måtte hoppe i vandet efter en bådbrand i Odense Fjord ved Munkebo. De er nu reddet i land af helikopter, skriver Forsvaretdk på Twitter.

Opdateret med input fra Per Hansen fra Dansk Søredningsselskab.

Forsvaret og lokalt beredskab har været i gang med en redningsaktion i Odense Fjord på grund af en brand i en båd, som tvang to personer til at hoppe i vandet.

To personer er nu reddet i land, oplyser Forsvaret i et tweet.

De to personer havde reddet sig op på en lille ø i Odense Fjord, hvorfra de blev reddet i land af Forsvarets helikopter, fortæller Per Hansen fra Dansk Søredningsselskab til avisens udsendte på stedet.

Per Hansen har været ude på fjorden i Søredningsselskabets gummibåd. Men han kunne ikke komme tæt på den brændende båd, da den er drevet ind på så lavt vand, at redningsbåden ville risikere ikke at kunne manøvrere.

Den brændende båd er ifølge Per Hansen en 14-16 fods styrepult-jolle. Den driver i retning mod Lindø.

Det var lidt over 15, at alarmen gik, og både Forsvarets helikopter og det lokale beredskab rykkede ud.

- Vi et rykket ud til en brændende båd i Odense Fjord. Der var to personer, som var hoppet af båden og klamrede sig til en bøje, kunne Allan Jydemand Mortensen, vagthavende major ved Forsvarets Operationscenter, oplyse.

Den vagthavende major fortalte, at de to personer så ud til at være i god behold, og de blev altså siden reddet i land og fløjet til OUH af Forsvarets helikopter.

Ifølge Forsvaretdk holdes den brændende båd under opsyn.

I god behold: To personer reddet i land fra Odense Fjord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.