Møllehave forlader Langeland


Møllehave forlader Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter mere end 40 år pakker Johannes Møllehave sammen og sælger sit hus på Langeland

LANGELAND: Johannes Møllehaves hus i Snøde er sat til salg. Der er ikke noget skilt ude foran huset, men på Dan Bolig Langelands hjemmeside kan man se liebhaverejendommen overfor gadekæret i Snøde til salg for mere end to millioner kroner.

Møllehave har haft hus på Langeland siden slutningen af 1960'erne, og siden har stråene på det røde hus været tag over næsten historiske begivenheder. Johannes Møllehave har brugt huset flere gange i sit forfatterskab; senest i den nyeste samtalebog sammen med journalist Karen Thisted og kunsthistoriker Hans Edvard Nørregård-Nielsen.

Men det er ikke kun præsten selv, der har kunne nyde roen på Langeland.

Påvirket af sin tid som fængselspræst brugte Johannes Møllehave huset på Langeland som en slags udslusning for de kriminelle, når de blev løsladt. Især William Brorson, der med sine over 30 år i fængsel er en af dem i danmarkshistorien, der har siddet bag tremmer i længst tid.

Johannes Møllehave lærte Brorson at kende, da han sad i Vridsløse, hvor Møllehave var præst. Efter opholdet i Møllehaves hus i Snøde blev Brorson så glad for Langeland, at han slog sig ned i Lohals.

Danbolig kan ikke oplyse, hvorfor huset er til salg.

Møllehave forlader Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.