Vild vækst på webben: Søstre vil omsætte for 20 millioner kroner i år

Webbutikken Molly&My har eksisteret siden 2015 og drives af søstrene Luise og Karina Sejrup (til højre). Deres målsætning er at omsætte for 20 millioner kroner i år. Foto: Søren Gylling

Vild vækst på webben: Søstre vil omsætte for 20 millioner kroner i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Webbutikken Molly&My, som sælger børnetøj og tøj til kvinder, har kun eksisteret i få år, men har allerede så stor succes, at butikken forventer rekordomsætning i år.

Taulov: Børnetøj er tilsyneladende i høj kurs blandt danskerne, når de sætter sig med computeren eller tablet'en i sofaen for at shoppe tøj til de yngste.

I hvert fald har webbutikken Molly&My på få år skabt sig et brand og en omsætning, som langt hurtigere end forventet af ejerne har skabt en levedygtig forretning. Søskendeparret Luise og Karina Sejrup grundlagde webbutikken i 2015.

Molly&Mys vækst på omsætningen steg fra 2016 til 2017 med 620 procent. Den store vækst har da også for alvor givet dem blod på tanden til at udvide forretningen.

- Vi vil selv gerne beholde ejerandelene. Vi har frihed til at bestemme, hvad vi skal gøre med varerne, hvad der skal på udsalg og lave videoer af tøjet. Vi er vokset op i vores forældres forretninger, så vi er vant til at være på arbejde det meste af december og nytårsaften, men det gør ikke noget, for vi er sammen med vores familie og venner, fortæller indehaver Luise Sejrup.

Senest har søskendeparret udvidet shoppen med kvindetøj.

Vi vil selv gerne beholde ejerandelene. Vi har frihed til at bestemme, hvad vi skal gøre med varerne, hvad der skal på udsalg og lave videoer af tøjet
Luise Sejrup

Planlægger stor vækst i år

Molly&My er i en vis udstrækning båret af et tæt bånd mellem søskendeparret, deres ansatte og familier. Familier og venner giver gerne en hånd med, og mange af de ansatte er blevet anbefalet på forhånd.

Søskendeparret er da også klar til yderligere vækst i 2018 og håber at kunne lancere webshoppen i flere nabolande.

- Der skal penge i kassen, så vi håber at omsætte for cirka 20 millioner kroner inklusiv moms i 2018, fortæller Luise Sejrup.

Vild vækst på webben: Søstre vil omsætte for 20 millioner kroner i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce