Ti Trin Ned beholder sin michelin-stjerne

Mette og Rainer Gassner blev for knap et år siden hædret på Fredericia Rådhus efter de hentede en michelin-stjerne til restaurant Ti Trin Ned i Norgesgade. Arkivfoto: Lars Juul

Ti Trin Ned beholder sin michelin-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: Restauranten Ti Trin Ned i Norgesgade beholder den michelin-stjerne, Mette og Rainer Gassner modtog sidste år.

Michelin-stjernerne er netop delt ud på Københavns Rådhus til restauranter i de nordiske lande. Trekantområdet har nu to stjerne-restauranter, da Vejle-restauranten MeMu for første gang modtog en michelin-stjerne.

Fredericia Dagblad fangede en glad Mette Gassner umiddelbart efter offentliggørelsen af, at Ti Trin Ned beholder sin michelin-stjerne. Både hende og hendes mand, Rainer Gassner, var til stede på København Rådhus.

- Det er dejligt. Det er vi glade for. Vi havde selvfølgelig håbet at få den igen. Det betyder, vi fortsætter derudaf, fortæller Mette Gassner.

Hun kører hjem til Fredericia i aften, hvor hun fortsætter fejringen af deres to-årige datters fødselsdag, mens Rainer Gassner bliver i København, hvor han skal i morgen-tv tirsdag morgen for at fortælle om Ti Trin Neds succes.

Se hele listen her.

For første gang har følgende restauranter fået et michelin-stjerne: Grön (Helsinki), Galt (Oslo), Sav (Malmø), Aloë (Stockholm), Agrikultur (Stockholm), MeMu (Vejle), Jordnær (Gentofte).

Disse restauranter får to stjerner for første gang: Daniel Berlin (Skåne), Kadeau (København).

En enkelt restaurant fik tre stjerner for første gang: Frantzén (Stockholm).

Ti Trin Ned beholder sin michelin-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce