Afsked

Poul Jakobsen skal indtil videre fungere som distriktsskoleleder for Fjordbakkeskolen.

Taulov: Fredericia Kommune har indgået en fratrædelsesaftale med distriktsskoleleder Charlotte Juhl Andersen. Forældre og ansatte på Fjordbakkeskolen, der dækker Taulov og Skærbæk, blev fredag orienteret om fritstillingen, som gælder fra 3. oktober.

Souschef Poul Jakobsen er blevet konstitueret i stillingen indtil videre.

Claus Bülow orienterede for to uger siden skolen om, at hun var frataget for tjeneste. Det skyldes, at der siden sommerferien har været uro på Fjordbakkeskolen. Han har skrevet til forældrene, at "det ene og alene vedrører det interne samarbejde på skolen og intet andet".

 

 

Fra Bogense til Taulov

51-årige Charlotte Juhl Andersen, som har været byrådspolitiker for Socialdemokratiet i Horsens og siden brød med partiet og skiftede til de radikale, kom fra en stilling som skoleleder på Bogense Skole, da hun 1. maj afløste nu pensionerede Børge Norup på posten som distriktsskoleleder i Taulov og Skærbæk. På Nordfyn var hun også skoleledernes repræsentant. Charlotte Juhl Andersen har efter byrådsårene frem til 2013 i Horsens forladt politik.

Formand for skolebestyrelsen, Jonas Skovkonge, har tidligere udtalt, at man på Fjordbakkeskolen har haft en konstellation, som ikke fungerede, og at skolebestyrelsen ønsker at se fremad. Ifølge avisens oplysninger handlede det om uenighed mellem leder og medarbejdere om bl.a. omfanget af tilstedeværelse på skolen.

Charlotte Juhl Andersen har ved tidligere henvendelse heller ikke ønsket at udtale sig om bruddet.

Ole Steen Hansen (S), formand for børne- og skoleudvalget, har ikke kommentarer til fritstillingen, da der er tale om en administrativ og ikke en politisk beslutning. Der er dog lagt op til drøftelser mellem udvalgsformand, borgmester og skolebestyrelse om at sætte rammerne for den fortsatte udvikling på skolen.

 

  • fyens.dk