Skoleelever forstyrret i spisefrikvarteret: Nøgen mand kom pludselig løbende

Det blev til en tur i detentionen for en 20-årig lokal mand, efter at han torsdag havde løbet rundt nøgen på Nymarksvej. Arkivfoto: Michael Bager

Skoleelever forstyrret i spisefrikvarteret: Nøgen mand kom pludselig løbende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lokal mand blev torsdag anholdt af politiet, efter at han havde løbet nøgen rundt på Nymarksvej.

Fredericia: Som altid valgte mange elever fra Kirstinebjergskolen på Havepladsvej torsdag at bruge deres 12-frikvarter til at gå over til SuperBrugsen på Nymarksvej. Det gør en del af eleverne fra syvende, ottende og niende årgang på skolen, og det er der intet usædvanligt i.

Torsdag blev dog en lidt anderledes tur for nogle af eleverne.

Klokken 11.43 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en nøgen mand løb rundt på Nymarksvej ved brugsen. Klokken 12.30 henvendte elever sig til deres kontaktlærer på Kirstinebjergskolen og fortalte, at de havde set selvsamme mand.

- Han løb nøgen rundt, og vi vurderede, at han var påvirket af stoffer og alkohol. Han kunne ikke tage vare på sig selv, så vi anholdt ham og satte ham i detentionen, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen.

Der var tale om en 20-årig mand fra Fredericia.

Brev til forældre

Skolen fik kendskab til episoden gennem elevernes beretninger. Ledelsen valgte efterfølgende at kontakte politiet, der fortalte, at de allerede var opmærksom på manden.

Afdelingsskoleleder John Agerholm valgte herefter at informere elevernes forældre (syvende - niende årgang red.) om, at flere elever muligvis havde set en mand uden tøj på.

- Vi har talt med eleverne om episoden, og vi taler altid med eleverne om, hvordan de skal agere, når man forlader skolen. Vi vil gerne, at de repræsenterer skolen på en god og ordentlig måde, og det må jeg sige, de har gjort i det her tilfælde, lyder det fra John With Agerholm.

I skrivelsen til forældrene til skolens ældste elever, skrev John Agerholm, at informationen var sendt, for at forældrene kunne tale med deres børn, hvis de havde overværet episoden.

Den 20-årige mand blev efterfølgende løsladt.

Den nøgne mand løb rundt omkring Superbrugsen på Nymarksvej

Skoleelever forstyrret i spisefrikvarteret: Nøgen mand kom pludselig løbende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce