Nytårskoncert med Wien og Strauss


Nytårskoncert med Wien og Strauss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncerten er denne gang rykket til gymnasiet.

Fredericia: Nu begynder billetsalget til Fredericia Musikforenings traditionsrige nytårskoncert med Odense Symfoniorkester. Koncerten finder sted på Fredericia Gymnasium, da teatret er optaget p.g.a. musicalsforestillinger. 

Koncerten er onsdag 10. januar kl. 20. Odense Symfoniorkester har lovet en klassisk nytårskoncert med wienervalse, Strauss og operettemusik. Den tyske dirigent Wolfgang Wengenroth leder orkestret. Guido Paevatalu er både konferencier og solist. Han og sopranen Elsebeth Dreisig sørger for, at sangen får vinger, skriver Fredericia Musikforening i en pressemeddelelse. Og der uddybes:

Der er fejende wienervalse, virtuose koloraturer (virtuos forsiring af vokalmusik, som "farver" høje toner ved at synge dem let, hurtigt og smidigt) og smægtende barytontoner på repertoiret. Strauss-dynastiets evigt unge valse, polkaer og galopper står i centrum, tilsat Danmarks egen H.C. Lumbye og suppleret med skønsang fra operetternes metropol.

Med stor erfaring og charme vil de nævnte hovedpersoner sammen med Odense Symfoniorkester sikre, at alle går hjem med nytårsglæde boblende i blodet, lover musikforeningen.

 Der er forsalg på Tøjhusets billetsalgsside: tojhuset.billetten.dk og på Fredericia Bibliotek og Velkomstcenter. Billetpris 220 kr. /EXP

 

Nytårskoncert med Wien og Strauss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce