Nyt autoværksted er åbnet i Erritsø: Her er ingen sælgere i Armani-tøj

Engelbrecht Biler er rykket ind i lokaler på Gl. Landevej, hvor Midtjysk Køleservice tidligere lå. Her er Hardy Engelbrecht Olesen i værkstedet. Foto: Klaus Madsen

Nyt autoværksted er åbnet i Erritsø: Her er ingen sælgere i Armani-tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Engelbrecht Biler har overtaget bygningen, hvor Midtjysk Køleser tidligere hørte hjemme.

Erritsø: Et nyt autoværksted er rykket ind i Erritsø.

Engelbrecht Biler har overtaget de lokaler på Gl. Landevej, som tidligere husede Midtjysk Køleservice. Indehaverne er 50-årige Hardy Engelbrecht Olesen og hans 23-årige søn Jesper. De har også en afdeling i hjembyen Middelfart, hvor der både er bilsalg og værksted.

- Vi sælger biler fra 10.000 kroner til 400.000 kroner, men i Fredericia er værkstedsdelen det vigtigste, siger Hardy Engelbrecht Olesen.

Tidligere Opel-værksted

Det er kun to år siden, Engelbrecht Biler blev oprettet i Middelfart. Travlhed på værkstedet betød, at der var brug for mere plads. Her opstod muligheden for at leje lokalerne nær motorvejen hos udlejer Helmuth Jacobsen. 1. december rykkede Engelbrecht Biler ind med en mekaniker og en lærling.

Autolifte, motorolie og biler har dermed overtaget det sted, hvor der tidligere blev solgt hvidevarer. Men ejendommen, hvor Burger King er genbo på den anden side af Snoghøj Landevej, har faktisk tidligere huset mekanikere. For 19 år siden var der Opel-værksted på adressen.

Trætte af de store

Værkstedet reparerer alle typer bilmærker. Jesper Engelbrecht Olesen bestod for to år siden eksamen som eux-mekaniker med et 12-tal. Høj kvalitet og en afslappet stemning er, hvad man ifølge Hardy Engelbrecht Olesen kan møde i værkstedet.

- Folk er ved at være trætte af de store bilhuse med kunst på væggene og sælgere med Armani-tøj. Det er ikke fordi, vi går rundt i hullet tøj, men vi har en mere menneskelig og afslappet tilgang til kunderne. Vi møder dem i øjenhøjde og går meget op i troværdighed, siger indehaveren, som har oplevet en god start på den jyske side af broen.

- Vi er ved at have en god Fredericia-kundeskare allerede, konstaterer han.

Engelbrecht Biler tilbyder op til to års garanti på brugtbiler, og desuden er der tre års garanti på alle reservedele, der er brugt i reparationer.

Nyt autoværksted er åbnet i Erritsø: Her er ingen sælgere i Armani-tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce