Ny forpagter af restaurant i golfklub

Helle Hager overtager forpagtningen af restauranten i Fredericia Golf Club pr. 1. januar. Privatfoto

Ny forpagter af restaurant i golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helle Hager afløser parret Jane og Johnny Poulsen, og restaurant skifter også navn.

Fredericia: 1. januar træder Helle Hager til som ny forpagter af restauranten i Fredericia Golf Club. Hun afløser parret Jane og Johnny Poulsen, der i de seneste år har været forpagtere af Restaurant Spoon.

Restauranten skifter også navn. Fremover vil den hedde "Out of Bounds". 

Helle Hager er uddannet kok og smørrebrødsjomfru. Hun bor i Galten og har i de seneste mange år drevet sit eget cateringfirma ved siden af sit job som driftsleder af et rengørings-selskab. Det er et cateringfirma, som har leveret mad til selskaber, festivaler og messer. Helle Hager har nu sagt sit job op for at være det synlige ansigt i dagligdagen i golfklubbens restaurant.

Hente hjælp hos sønner

Hun vil også kunne hente hjælp hos sine to sønner, der begge er uddannet kokke. Det er hendes plan at udvikle menukortet og at byde på et månedligt arrangement over forskellige temaer. 

Restauranten er lukket i vinterhalvåret, men åben for diverse selskaber fra barnedåb til runde fødselsdage. Lige nu har hun travlt med at få styr på de arrangementer, der er booket i 2018. Samtidig med sæsonstart i golfklubben åbner restauranten for klubbens medlemmer og andre gæster. Det sker 1. april, men allerede 2. marts bliver der holdt reception for den nye forpagter.

Ny forpagter af restaurant i golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce