Mysteriet

Et brev med ni gamle billeder af huset lå pludselig i Carina Wisby Frunks postkasse. Og nu har hun fået svar på, hvem der står bag.

Fredericia: Hvem har lagt gamle billeder i Carinas postkasse?

Det spørgsmål stillede vi i en tidligere artikel, fordi Carina Wisby Frunk i slutningen af september åbnede sin postkasse og fandt et brev med ni gamle billeder af huset på Olafsvej, hvor hun bor til leje. 

Der var fotos inde fra huset, fra haven og ude på vejen med forskellige mennesker, og billederne var både i sort/hvid og farve. Men der var hverken en seddel eller en afsender på A4-kuverten. Nu ser mysteriet dog ud til at være løst.

 

 

Ville se sit gamle hus

Svaret var i nabohuset på Olafsvej 10, hvor 33-årige Jens Johansen bor. En dag så han en mand gå søgende rundt på vejen, og efter at have set ham flere gange samme dag valgte Jens Johansen at henvende sig til manden, som viste sig at være nordmand.

Han fortalte, at enten hans far eller morfar havde bygget huset, som Carina Wisby Frunk nu bor i, og hvor manden også selv har boet. Derfor ville han gerne se sit gamle hus og møde dem, som bor der nu. Men den dag var Carina Wisby Frunk altså ikke hjemme.

- Jeg kan ikke huske hvor tit, men han kommer her forbi, når han tager til en form for udstilling med militærbiler i Viborg. Han var selv på motorcykel og kørte flere gange en tur rundt i byen, hvorefter han kom tilbage for at se, om nogen var kommet hjem. Han ville gerne aflevere billederne personligt til hende, og han var meget interesseret i, hvem der nu havde huset, siger Jens Johansen.

Læste artiklen

Da Jens Johansen faldt over artiklen om kuverten med billederne på Facebook, var der en klokke, der ringede, og derfor skrev han til sin nabo.

- Til at begynde med var det jo underligt, at han gik rundt på vores vej og kiggede ind i haverne. Så jeg tænkte, at jeg hellere måtte høre, hvad han lavede. Men så var han bare hernede for at vise de her billeder af huset, som han også viste til mig. Det var jo meget sjovt, siger Jens Johansen.

En kvinde i døren

Men Jens Johansen er ikke den eneste, som har henvendt sig til Carina Wisby Frunk omkring kuverten med billederne. Forleden ringede det nemlig på hendes dør, og udenfor stod en kvinde fra Vejle.

En veninde til kvinden havde også læst artiklen og sendt den videre til hende. Kvinden er familiemedlem til manden, som afleverede kuverten, og hun kunne også fortælle, hvilke personer der var på de forskellige billeder.

Carina Wisby Frunk havde dog ikke mulighed for at snakke særlig længe med kvinden, men hun fik navn og telefonnummer og vil kontakte hende for at høre mere. Hun er også glad for at have fået svar på, hvem der stod bag brevet.

- Nu vil jeg da gerne snakke med både hende og ham. Det viser sig jo, at han havde ventet længe udenfor for at se, om jeg kom hjem, og jeg vil meget gerne vise ham rundt, siger hun.

Hun har også planer om at laminere billederne og lade dem gå videre til dem, der kommer til at bo i huset fremover.

  • fyens.dk