Mød Tantholdt i Gårslevhallen

Vi kender ham allesammen - den frygtløse journalist. Nu kommer Rasmus Tantholdt i Gårslevhallen og fortæller om livet som korrespondent i verdens brændpunkter. Pr-foto

Mød Tantholdt i Gårslevhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gårslev: Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Torsdag 8. februar kl. 19-21 får vi muligheden for, at opleve Tantholdt i Gårslevhallen.

Et foredrag med Rasmus Tantholdt er inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Han formidler sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Prisvindende journalist

Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Alvor og humor

I Gårslevhallen kan man høre hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer. Om de alvorlige historier men også de mange pudsige episoder, der opstår på de mange rejser rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor og altid brand aktuelt.

Billetter kan købes i Gårslev Brugs, Gårslevhallen eller Tikko.dk, det koster 195 kr. incl. kaffe og kage.

Mød Tantholdt i Gårslevhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce