Magtskifte på vej i Energinet

Peter Østermark Andreasen, adm. direktør for energinet.dk - men ikke så længe endnu, hvis det lykkes at finde hans arvtager. Arkivfoto

Magtskifte på vej i Energinet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: Energinet.dk, der har base i Fredericia, er gået på jagt efter den administrerende direktør, der skal føre virksomheden videre, når Peter Østermark Andreasen stopper.

Energinet skriver i en pressemeddelelse, at Peter Østermark Andreasen fratræder i løbet af første halvår 2018. Det sker som led i et planlagt generationsskifte.

"Peder Ø. Andreasen har siddet på posten, siden Energinet blev etableret for 13 år siden, og han ønsker nu at give stafetten som administrerende direktør videre. Peder Ø. Andreasen fylder 63 år i 2018, og et glidende generationsskifte med først ny bestyrelsesformand og siden ny administrerende direktør har længe været planlagt", står der i pressemeddelelsen.

"Peder Ø. Andreasen er en fremragende direktør for Energinet. Vi har et rigtig godt samarbejde, og jeg er ked af, at vi ikke får længere tid sammen. Men jeg glæder mig over, at vi i fællesskab kan sikre et godt generationsskifte, hvor vi holder fast i alt det gode, der er skabt i Energinet med Peder i spidsen som administrerende direktør", udtaler bestyrelsesformand Lars Barfoed.

Det fremgår, at der er ansøgningsfrist til jobbet den 22. januar, og at "Peder Ø. Andreasen fortsætter som administrerende direktør, indtil der er fundet en ny til posten og vil også hjælpe til med, at overgangen sker så glidende som muligt".

Magtskifte på vej i Energinet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce