Værkstedskæden Skorstensgaard blev stiftet af tvillingebrødrene Martin og Anders Skorstensgaard for syv år siden.

 

Fredericia: På Danish Auto Awards, som blev holdt i Cirkusbygningen i København, blev værkstedskæden Skorstensgaard for nylig kåret som årets værksted.

Skorstensgaard blev stiftet af tvillingebrødrene Martin og Anders Skorstensgaard for syv år siden. Dengang var det bare dem selv og en ekstra mekaniker i industrikvarteret i Fredericia.

De tre er siden blevet til cirka 130 medarbejdere fordelt på syv værksteder. Blandet andet på Gl. Landevej i Fredericia.

- Det er en pris, som betyder utroligt meget for os. For det er folk fra branchen, der har udvalgt de nominerede, og efterfølgende er det kunderne, der har været inde at stemme på os. Den anerkendelse fra vores kunder er vi både meget taknemlige og meget ydmyge overfor. Det er et kæmpe skulderklap. Ikke blot til Martin og jeg, men i endnu højere grad til de partnere der driver vores værksteder og ikke mindst til alle de mekanikere, der hver eneste dag går på arbejde og yder en super service, skriver administrerende direktør Anders Skorstensgaard i en pressemeddelelse.  

Lover tyske værkstedspriser

Ifølge virksomheden selv har vejen til kundernes hjerte været løftet om tyske værkstedspriser på danske værksteder. Ifølge virksomheden selv ligger priserne dermed 20-40 procent under de autoriserede mærkeværksteder.

- Det kan vi kun gøre, fordi vi har udviklet et koncept, hvor vi minimerer spildtiden på værkstederne, og hvor vi har skåret lidt ned på glamouren i forhold til store, fine bygninger på dyre adresser, udtaler Martin Skorstensgaard, der er direktør med ansvar for driften.

På værkstedet i Fredricia bliver der også jublet over den nyvundne hæder.

- Vi ranker lige ryggen lidt ekstra i øjeblikket, for det er vel helt naturligt noget, som vi er meget stolte af, oplyser Michael Kjær. 

  • fyens.dk