KV17

Fredericia: Hvad vil politikerne egentlig med Fredericia? Skal vi have et nyt teater på havnen? Hvordan får vi flere til at flytte til kommunen? Hvordan hjælper vi sårbare unge? Byrådskandidaterne er onsdag aften klar til at svare på borgernes spørgsmål og debattere Fredericia Kommunes fremtid til valgmøde på Fredericia Gymnasium.

Traditioen tro har gymnasiet i samarbejde med Fredericia Bibliotek og Fredericia Dagblad arrangeret det store valgmøde, hvor spidskandidaterne og repræsentanter fra samtlige partier stiller op til spørgsmål og politisk debat om alt fra foreningsliv, børn, unge, ældre, erhvervsliv til kultur- og socialpolitik.

De stiller op:

Cecilie Schultz, EnhedslistenDavid Gulløv, Konservative

Jørn Henner, Miljø- og Velfærdslisten

Henrik Møller, Kristendemokraterne

Henrik Eriksen, Liberal Alliance

Jacob Bjerregaard, Socialdemokratiet

Karsten Byrgesen, Dansk Folkeparti

Kim Pedersen, Nye Borgerlige

Marianne Thomsen, Socialistisk Folkeparti

Nanna Nørholm, Radikale Venstre

Peder Tind, Venstre

Søren Haastrup, Alternativet

Førstegangsvælgerne er også repræsenteret i form af Fredericia Kommune og Fredericia Dagblads samarbejde: "Brug din stemme".

Aftenens ordstyrer er web- og tv-redaktør, Massimo Grillo, Jysk Fynske Medier. Dørene åbner kl. 18.30, hvorefter debatten foregår kl. 19-21. Alle er velkomne.

Hvis man ikke har mulighed for at være til stede på aftenen, kan man følge debatten via Fredericia Dagblads live tv-dækning af valgmødet på frdb.dk.

 

  • fyens.dk