krolf

347 krolf-spillere deltog lørdag ved de åbne verdensmesterskaberne i krolf. Finale-runderne blev spillet med intens koncentration.

Bøgeskov: Intet mindre end VM-titlen var på spil, da 347 krolf-spillere lørdag dystede på græsbanerne ved Bøgeskov Hallen.

Danskerne dominerede dog feltet ved verdensmesterskaberne i den særlige disciplin, som er en blanding af krocket og golf. Kun en enkelt tysker deltog, men tidligere har der også været deltagere fra Polen og Thailand.

 

 

Ægtepar kæmpede om finalen

Stemningen var intens og gemytlig på samme tid, selvom deltagerne både måtte slås med regn og langt græs.

Vi brokker os lidt over vejret - og så spiller vi videre.

Poul Knudsen

- Vi brokker os lidt over vejret - og så spiller vi videre, sagde Poul Knudsen med et smil. Han er fra Vejlby-klubben Vi Go'e, som stod bag stævnet sammen med Hannerup-klubben De Korative Krolfere og Dansk Krolf Union.

Rundt på sportspladsen havde de forskellige klubber stillet telte op. Sidst på eftermiddagen blev 36 spillere udvalgt til semifinalerne. Her var der fuld fokus på de spændende kampe, som alle deltagere fulgte på et lille område bag hallen. Tre lokale var med: Ægteparret Lis og Anders Hundebøll fra De Korative Krolfere og Joan Rasmussen fra Vi Go'e.

Fælles middag

Anders Hundebøll kom hele vejen til finalen, hvor han fik en tredjeplads i kampspil. Titlen gik Børge Hansen fra Tirslund - og bagefter var der fælles middag.

- Arrangementet er gået rigtig godt. Græsset var lidt langt, men det var ens for alle. Og maden til fællesspisning var rigtig god, konkluderede Poul Knudsen fra Vi Go'e, som også kan notere sig et par tusind kroner i overskud til klubben.

  • fyens.dk