Erritsø: Når Erritsø Rugby på lørdag tager til Viby J for at spille den fjerde og sidste runde i Super 4-turneringen bliver det mod de regerende danske mestre Aarhus RK. . Det bliver en svær opgave, for aarhusianerne topper Super 4 foran Frederiksberg, Speed og Erritsø.

I denne sæson har Aarhus RK og Erritsø mødt hinanden tre gange tidligere. To gange i grundspillet, 1. division vest. Og én gang i slutspillet, SUPER 4. Alle tre gange har Aarhus RK vundet. Men selvom aarhusianerne, med en række landsholdsspillere i truppen, er store favoritter, vil Erritsø gå efter overraskelsen. Sidst, de to klubber mødtes i Aarhus i slutningen af maj, blev det nemlig en tæt affære, som først blev afgjort til allersidst.

- Vi skal bygge videre på vores stærke indsats mod RK Speed i sidste weekend. Så, tror jeg, vi overrasker. Det bliver vildt fedt at rette op på det store nederlag, vi led mod Aarhus i første runde af DM-slutspillet, siger holdkaptajn Jeppe M. Holm i en pressemeddelelse fra klubben.

 

 

Klassisk jysk brag

Kampen mod Aarhus RK spilles lørdag den 7. oktober på ArkPark på Våkjærvej 75 kl. 14.

 - Vi ser frem til et klassisk jysk brag af en rugbykamp. Som i de foregående opgør kommer vi som underdogs. Når det er sagt, synes jeg, vi har en stigende formkurve, og implementeringen af vores nye spillesystem fungerer ret godt. For første gang i sæsonen kan vi også starte med de samme 15 spillere som i foregående kamp, siger Erritsø GIFs spillende træner, Jan "Bubsi" Nielsen. /exp