Koncert

Slesvigske Musikkorps giver koncert på Fredericia Teater 6. november. Telegrafregimentets Fødselsdags Venner inviterer for 17. gang.

Fredericia: Det er populært at komme med til fødselsdagskoncert, som Telegrafregimenets  Venner står som arrangør af i anledning af Telegrafregimentets fødselsdag. Knap nok var invitationerne ude, før billetterne blev revet væk. Under 100 billetter er tilbage. Koncerten er den 17. i rækken. Det kan opleves mandag 6. november klokken 19 på Fredericia Teater.

Fredericia: Som i alle de forgange år er det Slesvigske Musikkorps, der lægger den musikalske bund til koncerten. I år har orkesteret  to sangere med fantastiske stemmer og en utrolig udstråling med som solister: Jimmy Jørgensen er kendt fra teaterkoncerter om Gasolin og Beatles, mens Martin Skriver er Fredericias egen Melodi Grand Prix vinder. 

Slesvigske Musikkorps anført af dirigent René Bjerregaard Nielsen samt solisterne er udset til at skabe en festlig aften med musik og sang i høj klasse. Og som altid i et Fredericia Teater med de røde lygter ude.

Koncerten arrangeres af foreningen Telegrafregimentets Fødselsdags Venner, der er en forening af nuværende og tidligere ansatte.

Billetterne koster 100 kroner. De sælges på Fredericia Teaters billetsalg eller fredericiateater.dk.

 

/EXP