Banke-bog stadig på bestsellerlister

Thomas Banke (V) fortæller i ny bog ærligt om sit misbrug af morfin, mens han var borgmester i Fredericia 2010-2013, og Henrik Qvortrups "Borgmester på stoffer - mine fire år i narkohelvede" har klaret sig godt på boghandlernes bestsellerlister. Arkivfoto: Mette Mørk

Banke-bog stadig på bestsellerlister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biografi om lokal borgmester-optur og efterfølgende fald på grund af narko er populær. Solgt i over 400 eksemplarer alene i Fredericia og Middelfart

Fredericia: Små tre uger efter udgivelsen 5. maj er Henrik Qvortrups biografi om Fredericias tidligere førstemand, Thomas Banke (V), og hans stofmisbrug stadig på boghandlernes bestsellerliste.

"Borgmester på stoffer - mine fire år i narkohelvede" lå nummer 10 på Bog og idés top-10 over solgte biografier i sidste uge, uge 20. De to foregående uger lige efter lanceringen var beretningen firer og femmer på barometret. Hos konkurrenten, Arnold Busck, befandt "Borgmester på stoffer" sig i sidste uge som nummer fire på listen over biografier og erindringer, men er i denne uge ude.

Lokalt melder Billunds Boghandel, Bog og idé i Middelfart og Bog og idé i Fredericia om i alt cirka 450 solgte eksemplarer.

Den har solgt over hele landet. Ellers var den ikke røget ind på listen, for vi tjekker det
Ulla Fiil, salgskoordinator i Indeks Retail A/S, Hedensted, der ejer Bog og idés 122 butikker.

Solgt i hele DK

- Den har solgt over hele landet, oplyser salgskoordinator i Indeks Retail A/S, Hedensted, Ulla Fiil.

Firmaet ejer Bog og idé-kæden.

- Ellers var den ikke røget ind på listen, for vi tjekker det. Ligesom vi ville undersøge det, hvis der for eksempel kom en bog om "Mord i Rønne", der solgte rigtigt godt, forklarer hun, men vil af konkurrencehensyn ikke ud med mere eksakte landstal for salget.

Bankes skyggeliv

Henrik Qvortrups "Borgmester på stoffer - mine fire år i narkohelvede" er udgivet på forlaget People's Press.

I den første uge efter sin premiere var kun Hella Joofs "Papmaché-reglen", Jacob Wendt Jensens "Lise Nørgaard - de første 100 år" og Morten Skjoldagers "Syv år for PET - Jakob Scharfs tid" varmere brød på diskene i Bog og idés 122 filialer.

Bogen om Thomas Banke beskriver en af landets dengang yngste borgmestres opstigning og nedtur 2010-2013 på grund af en skyggetilværelse på morfin og beroligende benzodiazepiner. Han var tidligere landsformand i Venstres Ungdom og som 28-årig den første borgerlige borgmester i ellers røde Fredericia siden 1918.

Banke-bog stadig på bestsellerlister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce