Narkobog

Boghandlere tæller op. Eksborgmesters biografi foreløbig solgt i næsten 250 eksemplarer på få dage alene i Fredericia.

Fredericia: De to boghandlere i Fredericia melder om fint salg af den nye biografi om byens tidligere borgmester, Thomas Banke (V).

Henrik Qvortrups "Borgmester på stoffer - mine fire år i narkohelvede" udkom på forlaget Peoples Press fredag, og efter signeringer i både Bog og idé og Billunds Boghandel lyder det, at Banke-bogen er langet over disken henholdsvis 52 og små 200 gange. Billunds Boghandel medtæller solgte eksemplarer i Bog og idé i Middelfart, som Elsa Billund og Jesper Bendix tillige ejer.

Et ganske pænt resultatet for en udgivelse, der måske mest har lokal interesse. Alligevel mener Carsten Bank Friis, Bog og idé, at "Borgmester på stoffer" også vil sælge i Helsingør og Holstebro, og at den måske lander på kædens næste bestsellerliste for den forgangne uge. Ikke mindst på grund af den landsdækkende omtale af Thomas Bankes opstigning som førstemand 2010-2013 og faldet på grund af en skyggetilværelse på morfin og beroligende benzodiazepiner.

Banke signerer igen

- Da han var her for at signere, tydede kommentarerne på, at Banke stadig er vellidt i byen, siger Carsten Bank Friis.

- Jeg tror, mange har købt den, fordi de føler, de kender Thomas personligt, fordi han engagerede sig i mange mennesker, peger Elsa Billund på:- Andre vil læse den, fordi de er helt uenige med ham, og så er det selvfølgelig også lidt sladder.

Thomas Banke besøger Billunds Boghandel igen torsdag 18. maj klokken 16.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Banke-bog stadig på bestsellerlister

Banke-bog stadig på bestsellerlister

Se Thomas Banke i Dagbladet Live i aften

Se Thomas Banke i Dagbladet Live i aften

Banke: God dag - indtil aftenshowet

Banke: God dag - indtil aftenshowet