Åbent Hus på De Danske Familiegårde

De Danske Familiegårde slår for første gang dørene op for interesserede, når de søndag 27. maj klokken 11-16 holder åbent hus på Møllevej 105 i Fredericia. Arkivfoto

Åbent Hus på De Danske Familiegårde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang kan man opleve de fritgående kyllinger

Grøn mad: De Danske Familiegårde slår for første gang dørene op for interesserede, når de søndag 27. maj klokken 11-16 holder åbent hus på Møllevej 105 i Fredericia.

De besøgende kan se de fritgående kyllinger i deres vante omgivelser, se deres staldområder og opleve, hvordan de fritgående kyllinger har det på De Danske Familiegårde, hvor de vokser langsomt, klækkes i stalden og har adgang til det fri.

Børneaktiviteter

De Frie Familiegårde har også tænkt på børnene, så der bliver på dagen hoppeborg, et tegneområde, en legeplads af halmballer, mulighed for at sidde i en traktor og andre maskiner, snobrødsbagning over bål, landlige lege som "find æg i en høstak" og muligheden for at lege med både de små og store kyllinger. Derudover serveres der grillede pølser fra De Danske Familiegårde med tilbehør og lidt godt til ganen.

Dyrevelfærd

- Danskerne stiller i stigende grad krav til velfærden bag deres kyllingekød, som er en klar favorit på spisebordene, og det er netop dyrevelfærden De Danske Familiegårde værner om. Her arbejdes der aktivt for at forbedre dyrevelfærden i Danmark og give forbrugerne et valg, når de står ved køledisken. De Fritgående kyllinger bliver klækket i stalden og lever derfor hele deres liv på gården, skriver De Danske Familiegårde i en pressemeddelelse.

De økologiske og fritgående kyllinger er alle anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. /EXP

Åbent Hus på De Danske Familiegårde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce