Kokkens køkken: Claus Holm, Svendborg

Snøfler. De billige, industrifremstillede kager med romsmag og mørkt kakaoovertræk var det, Claus Holm trak frem fra gemmerne, da han under en debat skulle fremvise sine...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Dejlige fugle a la Claus Holm

Dejlige fugle a la Claus Holm

Holms bedste burger

Holms bedste burger

Min bedste madoplevelse