Villas og "Vildsvinet"

Villas - vaklede, men ...
Foto: Vildsvinet, Bonbonland

Villas og "Vildsvinet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man risikerer blive rutsjebane-afhængig fra allerførste tur. Både store og små flokkes i ferien om sus i BonBonland

Hjemme hos far er der tegnet en streg på dørkarmen.

Den sidder 125 centimeter over gulvet, og der står "Vildsvinet" ud for den.

Villas Nygaard Byrne (7) har strakt sig for at nå op til den streg, og nu er den der endelig.

Nu er han endelig 125 centimeter høj og må prøve "Vildsvinet" i BonBon-Land.

Og dér står han nu, foran Danmarks bedste rutsjebane ifølge storebror Lukas, (13) som har prøvet en del, vistnok dem alle.

- Hvad skal jeg give dig, hvis jeg ikke går op i den alligevel, spørger Villas sin storebror og kigger en anelse beklemt op på det 22 meter lange frie fald og det 17 meter høje loop.

Den slags vaklen er der ikke på vej til denne bizarre sydsjællandske mark, hvor meterhøje hundeskulpturer står og prutter.

Bilradioen meldte på hele turen fra Fyn om kilometer-lange køer mod BonBon-Land på landevejen mellem Næstved og Rønnede.

Det solide sus

119 rutsjebane-entusiaster fra hele Europa er også på vej til lille Holme Olstrup for at prøve parkens nye 20 millioners investering, den roterende rutsjebane "Hankatten".

Og ved indgangen til dén og BonBon-Lands øvrige forlystelser står folk i kø for at få det, som pressechefen Torben Plank kalder "det solide sus".

Det første sus

De små børn får det første fix af spænding i Hundeprutte-rutsjebanen.

Når de runder de 110 centimeter, tager de en svimlende tur i den nye "Hankatten", der kører op og ned og rundt på samme tid.

- Det kildrede helt vildt i maven, klukker ni-årige Mathilde Dam Hansen fra Korsør efter sin første tur.

Og derfra går det med sikkerhed bare derudaf, til de står som 49-årige Ove Skov fra Hadsund og lige har taget den femte tur i "Vildsvinets" frie fald med teenagesønnerne Rasmus (13) og Peter (17).

- På en skal fra 1-10 er den 10. Man bliver aldrig for gammel til det her, jubler Ove og smser til fruen, at knejterne nok liiiiige bliver lidt mere forsinkede til frokosten.

Sammenligner

I butikken ved siden af "Vild-svinet" samles folk foran en række tv-skærme, som viser billeder af deres forskrækkede øjne og skrigende munde, da de kørte ned.

Og det virrer med sammenligninger med "Dæmonen" i Tivoli, "Thors Hammer" i Djurs Sommerland, "Falken" i Faarup - og hvad de ellers hedder, de rutsjebaner som fartjunkierne rejser efter i ferien.

- Vi er helt vilde med det, griner Maj-Britt Andersen fra Randers om sig selv og døtrene Charlotte og Louise. Mens papfar Søren Poulsen ser noget mere skeptisk ud.

Udenfor er Lukas Nygaard Byrne også klar til at indrømme, at han var lidt bange, da han for et øjeblik siden prøvede forlystelsen "Kragetæerne", hvor han kun var spændt fast ved hofterne og følte, at han var ved at falde ud.

- Jeg ved godt, at sikkerheden er i orden, men den kunne jeg ikke lide, siger han.

Hos Villas er modet ved at indhente de 125 centimeter. Ellers er der jo heller ikke meget ved at komme hjem til dørkarmen.

Sammen med sin far og storebror går han op af aluminiumsrampen til sin vildsvine-debut. Og klarer den.

- Det var det første loop i mit liv, siger han bagefter.

Villas og "Vildsvinet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce