Helst Egypten eller Tyrkiet


Helst Egypten eller Tyrkiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Pytlick, 37 år, udlært murer. Landstræner for håndboldpigerne

Hvad skal du lave i sommerferien?

- Jeg får stort set ikke sommerferie på grund af OL i Athen. Men jeg har lige været på en uges cykelferie på Bornholm med familien, og så regner med at få syv-otte dage hjemme på Thurø på et senere tidspunkt.

Hvad betyder sommerferien for dig?

- Det betyder samvær med familien og venner og tid til at hygge sig i godt selskab. Jeg værner meget om min sommerferie.

Hvordan slapper du bedst af, når du har ferie?

- I gode venners lag og sammen med familien. Jeg har også bøger med. Jeg kan godt lide at læse faglitteratur om det sted, jeg besøger. Eller kriminalromaner.

Hvad er dit foretrukne sommerferiested?

- Jeg rejser rigtigt meget qua mit job som landstræner, så det er svært at sige. Men Egypten har jeg rejst meget i. Det synes jeg er et spændende land på grund af det historiske - og så Tyrkiet. De to lande hælder jeg nok mest til.

Hvad er din bedste sommer- ferieoplevelse?

- Det er sgu svært at sige. Jeg synes ikke, der er nogle, der stikker ud frem for andre. Men det bliver nok nogle af de første ferier med min kone til Tyrkiet.

Hvad er omvendt din værste oplevelse?

- Det husker jeg tydeligt. Vi skulle egentlig have holdt ferie i Danmark, men det regnede hele tiden, så vi tog på en afbudsrejse til Kos. Det viste sig at være en ren ungdomsferie med otte ghettoblastere, der drønede musik ud på hotellet døgnet rundt. De unge drak og hang ud over altanerne og råbte om natten, så jeg var klar til at tage hjem efter to dage! Man skal virkelig tænke sig om, hvad det er for en type ferie, inden man tager af sted på en afbudsrejse.

Hvor mange postkort skriver du?

- Nul! Det er jeg meget dårlig til. Det er der andre, der tager sig af (læs: ægtefællen Berit).

Mange mennesker har nogle ting, de gerne vil nå i ferien, som de ikke har haft tid til før. Hvad skal du nå?

- Jeg skal ikke nå noget i de syv-otte dage, jeg får hjemme på Thurø. Jeg skal bare slappe af, og det gør jeg ved at sejle og fiske. Jeg elsker at sejle og bare smide krogen ud. Det betyder ikke så meget, hvad jeg fisker efter.

Hvad er din yndlingsspise om sommeren?

- Grillmad!

Helst Egypten eller Tyrkiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce