Frede og Mary - helt tæt på


Frede og Mary - helt tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONTAKT: Fynboerne får rig mulighed for at møde kronprinsparret i Odense på onsdag
For tre uger siden var de i Grønland. Mandag hedder det Århus, tirsdag Aalborg.

Og onsdag bliver det så endelig hele Fyns tur til at hylde det nygifte kronprinspar, når de besøger Odense.

Og der bliver rig mulighed for at komme helt tæt på parret fra tidlig morgen til sen aften, for i lighed med mange andre kongelige besøg er det et ønske fra hoffet, at der trods en vis sikkerhed fortsat er mulighed for, at folk kan se det unge par og omvendt.

Dagen begynder, når Kongeskibet Dannebrog lægger til kaj ved Østre Kaj i Odense. Det er den kajplads nærmest Skibhuskvarteret.

Her vil kronprinsparret blive mødt af musik, faner og de officielle personer, der skal byde parret velkommen til Fyn. Men mange almindelige borgere vil formentlig også møde op for at byde parret velkommen.

Åben bil hvis vejret er godt

Fra havnen går turen til rådhuset gennem byen i en åben Rolls-Royce - skulle den danske sommer byde på endnu mere regnvejr bliver det dog i en lukket bil.

Turen går blandt andet gennem begge gågader - Kongensgade og Vestergade - hvor mange folk også ventes at stå klar for at flage og vinke til det unge par.

Helt tæt på kan man komme, når det unge par begiver sig til fods fra rådhuset på Flakhaven og ned til H.C. Andersens Hus.

Ved middagstid går turen til Zoologisk Have ad vandvejen, nemlig med åfarten, så langs med åen er der også mulighed for at se kronprinsparret.

På grund af besøget vil Zoo først være åbent for gæster fra klokken 13.15, hvor parret spiser picnic i haven sammen med 300 særligt indbudte gæster.

Også i Bøgeparken i Vollsmose vil der være mulighed for at se kronprinsparret helt tæt på, når de blandt andet besøger et mor-barn-projekt og hilser på områdets børn og unge, og senere på dagen lytter parret med, når der spilles australsk jazz på amfi-scenen ved Brandts Klædefabrik.

Fakler til farvel

Om aftenen er der reception på Kongeskibet Dannebrog i Odense Havn. Og for de, der møder op på havnen, er der også underholdning, mens de kongelige og deres gæster hygger sig om bord på skibet.

H.C. Andersen Paraden og Hjallese Folkedansere underholder på kajen, og fra kl. 20.30 til kl. 21.30 er der koncert på kajen med det odenseanske Simon Høirup Band, der spiller rock, blues og ballader.

Og selvfølgelig vil Fyn da også sige pænt farvel til kronprinsparret, så klokken ca. 21.30 udleveres fakler og sanghæfter til de fremmødte borgere på kajen, så Kongeskibet kan få sang og fakkellys med på udsejlingen klokken 22.

Otte havkajakker fra Odense Havkajakklub følger kongeskibet på vej ud af kanalen, og de bærer også fakler, ligesom flere af de sejlsportsforeninger, der holder til langs kanalen, vil stå med fakler.

Frede og Mary - helt tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce