Barske kommentarer

Troels Frederik Hansen er 28 år gammel og bor sammen med kæresten Jeanne på 34, datteren Annika og hunden Buster i et lille rækkehus i udkanten af Gislev. Det ligner provinsidyl, men det er det langtfra.
Foto: Peter Leth-Larsen

Barske kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kræver mod at stå frem og lægge detaljer fra sit privatliv ud i avisen og på internettet. Specielt når det handler om kriminalitet, en kuldsejlet økonomi og en hårdt prøvet kærlighed.

Men Jeanne og Troels Frederik har gjort det, fordi de mener, at andre måske kan have gavn af at høre deres historie.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser på historien, men jeg må indrømme, at der er flere af kommentarene på netdebatten, som sårer mig, siger Jeanne.

- For eksempel virker det barsk, når folk skriver: Gå nu fra ham - eller når de antyder, at Annika ikke burde bo sammen med os. Det sårer mig, at nogen kan tænke sådan, siger hun.

Men netdebatten giver også stor opbakning til Jeanne. For eksempel skriver Lennart:

- Hvad angår Jeanne, ja, hun har måske været naiv, men i det mindste har hun hjertet på rette sted og tør følge det, også selvom det går skidt.

Mai Britt Saack skriver:

- Jeg mener virkelig, at Jeanne er sej. Hun elsker en mand, og han er et mysterium. Hvis hun bare gik sin vej, ville hun altid fundere over, hvorfor han handlede, som han gjorde.

Selv om Troels Frederik foreløbig er den, der har fået flest hug i netdebatten, er det ham, der tager det mest roligt.

- Jeg ved jo, at de mennesker, der skriver på nettet, ikke har indflydelse på min tilværelse, så det betyder ikke så meget, om de mener det ene eller det andet om mig, siger Troels Frederik.

- Det vigtigste for mig er, at den her historie måske kan være med til at hjælpe andre, der havner i samme situation som os.

Læs tredje kapitel om Jeanne og Troels Frederik på søndag.

Barske kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce