Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70. Egon Jungfeldt, Kirkeballe 1A, Horne, Faaborg, fylder 70 år tirsdag.

Egon Jungfeldt, der stammer fra Vekslund ved Otterup, var efter soldatertiden et år i Island, hvor han arbejdede ved landbruget. Senere blev han ansat ved slagteriet i Odense. Her fik han en uddannelse til statskontrollør.

I 1979 flyttede han med familien til Horne. Her blev han efteruddannet som tilsynstekniker og arbejdede på slagteriet i Faaborg, indtil han gik på efterløn i 2002.

Egon Jungfeldt har i en årrække været formand for menighedsrådet i Horne, men valgte at stoppe ved sidste valg. I 1998 havde han den glæde at blive valgt som årets Hornebo for sit arbejde med kirken.

De seneste to år har Egon Jungfeldt været formand for Horne Pensionistforening og ligeledes i bestyrelsen for Fyns-afdelingen. Siden 2001 har han endvidere taget sig af formandsposten i Kirsten Madsens Fond. Herudover er han aktiv jæger og afløser stadig jævnligt som tilsynstekniker.

Egon Jungfeldt og hans hustru gennem snart 43 år, Tove, har en stor omgangskreds. Sammen med tre af hans soldaterkammerater med ægtefæller fejrede de forrige år 50 års jubilæum med en tur til Paris.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce