Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Janne Rosenfeldt, chefsygeplejerske, Center for Rygkirurgi A/S, Odense, fylder 50 år onsdag.

Inden Janne Rosenfeldt kom til Center for Rygkirurgi i 2008, nåede hun at fejre sit 25 års jubilæum på Odense Universitetshospital, hvor hun var tilknyttet Neurokirurgisk sengeafsnit og siden hen operationsgangen som afdelingssygeplejerske og en overgang som konstitueret oversygeplejerske.

I forbindelse med at privathospitalet Center for Rygkirurgi i Hellerup nord for København valgte at udvide med endnu et hospital i Odense, blev Janne Rosenfeldt i efteråret 2008 ansat som en af centrets første sundhedsfaglige medarbejdere. Hendes første opgave var at samle et team af højt kvalificerede og dedikerede medarbejdere om sig og opbygge et hospital med kvalitet og service i højsæde. En opgave hun udførte til ug, og som har ført til, at hun i dag står for den daglige ledelse af hospitalet i Odense med ansvar for administration, medarbejdere og økonomi.

Janne karakteriseres af sine medarbejdere som en leder, der brænder for sit fag, centrets patienter og sine medarbejdere. Et handlekraftigt mennesker der favner bredt og strækker sig langt for at få en ofte hektisk dagligdag til at gå op i en højere enhed.

Den runde dag bliver fejret på ski i udlandet sammen med familien.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce