Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Sportsdirektør i Odense Atletik/OGF, Susanne Kjeldgård Hedeager, Klaus Berntsens Vej 270, Højby, Odense fylder 50 år lørdag.

Susanne blev uddannet som bankassistent i Provinsbanken i 1980, men efter 20 års virke skiftede hun branche og tog sig en læreruddannelse. Susannes liv har dog i højeste grad været præget af atletiksporten, og derfor var det en meget naturlig ting, at hun efter et par år som daglig leder i fitnesscentret Happy Hour, tiltrådte som sportsdirektør i Odense Atletik.

Susanne har en bred vifte af arbejdsopgaver i klubben. Hun er ungdomsleder, kasserer, kraftcenterleder, ungdomstræner samt springtræner for seniorerne. Derudover er Susanne medlem af Odense Idrætsparks koordinationsudvalg, ligesom hun har sæde i Dansk Atletik Forbunds idrætsudvalg.

Susanne er selv stadig en meget aktiv atlet ved internationale veteranmesterskaber, og hun har i årenes løb hjemtaget en hel del medaljer. I 2006 blev hun således europamester i trespring, og året efter blev det sølv og bronze ved verdensmesterskaberne i trespring og syvkamp. Senest vandt hun sidste år bronze ved VM i den vanskelige disciplin stangspring.

Trods sine mange gøremål i atletikverdenen, er det også lykkedes Susanne at finde tid til at være med til at åbne og være formand for Højby Fitnesscenter som er en underafdeling af den lokale klub Højby S&G.

Dagen fejres med en reception for samarbejdspartnere, klubmedlemmer, venner og bekendte i OGFs klubhus, Stadionvej 43 i Odense, lørdag den 20. februar fra kl. 13 til 16.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce