Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Specialtandlæge i ortodonti Kathrine Stensgaard, Gl. Præstegård, Åkildevej 15, Ø. Skerninge, fylder 70 år i morgen.

Kathrine Stensgaard blev født i Strib og tandlægeuddannet i 1966. Hun afsluttede uddannelsen i ortodonti (tandregulering) i 1976 og fik tre år senere autorisation som specialtandlæge. I 1972-1995 boede familien i Bryrup i Them Kommune, og her udøvede hun en aktiv indsats i Socialdemokratiet. I 12 år var hun medlem af kommunalbestyrelsen, i otte år som viceborgmester og formand for kulturudvalget i den kommune, der nu er en del af Silkeborg.

I 1994 flyttede Kathrine Stensgaard og hendes mand, tidligere forstander på Den Frie Lærerskole Ole Pedersen, til Sydfyn, hvor hun fik arbejde som specialtandlæge i Ringe og nu i Svendborg. Hun har også været specialtandlæge i flere fynske kommuner, i Skagen og på Læsø. Fra 1. marts er det slut med det faste job, men konsulentarbejdet fortsætter.

I de seneste 12 år har Kathrine Stensgaard været formand for Foreningen Norden i Svendborg, og hun har arrangeret flere rejser til Island, Færøerne og Sverige. Hun er også aktiv i Kulturelt Samråd og i kulturnetværket i Svendborg samt i klimagruppen med møder om klimaet som menneskehedens fælles ansvar. Også for "gadebørn" i ind- og udland har hun gjort en flot indsats.

Reception på den kommunale tandplejeklinik, Tinghusgade 35, Svendborg, i dag, onsdag, fra kl. 13.30.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce