Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 Kundemedarbejder i Sparekassen Faaborgs afdeling på Torvet i Faaborg, Marianne Steffensen, Dyssevej 34, Vester Aaby, fylder 60 år torsdag.

Det har været vildt - vildt dejligt. Så kort og præcist kan Marianne Steffensen beskrive sit arbejdsliv.

Det hele startede i 1968, hvor hun blev ansat som kontorelev ved Svendborg Fingarveri. Ni år senere fik hun job i Sparekassen Faaborg, hvor hun fik plads i den afdeling, der tog sig af fondshandel, valuta og betalingsservice. Det var den gang, man sad i kælderen og klippede kuponer. Der var stort set ingen teknik, og langt det meste arbejde foregik med hænderne og regnemaskinen.

I 1978 kom Marianne Steffensen tilbage til garveriet i Svendborg. Men det blev aldrig, som hun havde håbet. Så godt et år senere stod hun igen i Sparekassen Faaborg. Denne gang i afdelingen i Korinth.

Kort tid efter blev der brug for hendes akkuratesse og punktlighed i markedsafdelingen på hovedkontoret i Faaborg, hvor hun blev assistent for marketingchef Bent Wikkelsø - blandt andet med ansvaret for indkøb af reklameartikler.

Herefter var Marianne Steffensen i næsten 30 år en fast bestanddel af Sparekassen Faaborgs marketingafdeling som assistent for seks forskellige marketingchefer.

Hun er i organisationen kendt for sin evne til altid at have styr på tingene og hendes sans for detaljen. Derfor gav det også helt sig selv, at hun blev tovholder og intern koordinator i forhold til afviklingen af Sparekassens traditionsfyldte aktionærmøder.

I 2009 rykkede Marianne Steffensen som et led i en tilpasning af organisationen ind i sparekassens boliggruppe. Da den opgave var løst, blev der brug for hendes evner i afdelingen på Torvet i Faaborg, hvor hun nu ekspederer ved kassen.

Den private front deler hun med manden Mads i højborgen Dyssevej 34 i Vester Aaby. Børnene har beriget forældrene med fem børnebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce