Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Ulla Møllebæk, Stenager 44, Ryslinge fylder 70 år onsdag. Ulla Møllebæk voksede op med tre søskende hos forældrene Erna og Ingvard. Som ung pige var hun en periode i huset i England. Derefter fik hun arbejde som servitrice på Ryslinge Kro.

Der mødte hun Leif Møllebæk, som hun blev gift med og sammen fik de to børn, Lars og Susanne. I 1962 flyttede de til Fjellerup og efter nogle år startede Leif eget vvs firma. Hun arbejdede i svigerforældrenes vaskeri i Nyborg og senere i en skoforretning i Svendborg. Familiens trivsel har altid været vigtigst for hende og mange kræfter bliver brugt på at hjælpe børn, svigerbørn og ikke mindst de fire børnebørn. Efter Leif solgte firmaet, flyttede parret til Ryslinge. I efteråret 2009 tabte Leif kampen mod kræften.

Ulla Møllebæk har i mange år været et trofast medlem af Ryslinge sangkor og har bl.a. derfra mange venner. Hun er et positivt og aktivt menneske, som stadig søger nye udfordringer.

Foruden hendes stadige uvurderlige støtte til familien og hendes sangkor, er hun nu gået i gang med både it og gymnastik. Åbent hus i Ryslinge Forsamlingshus onsdag fra kl. 13.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce