Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Snedkermester Jørn Rasmussen, Sdr. Nærå, fylder 70 år i dag.

Jørn Rasmussen er født og opvokset i Sdr. Nærå, hvor hans far, Svend Rasmussen, drev eget møbelværksted. Allerede som barn fulgte Jørn nøje med i, hvad der foregik på værkstedet, og det lå lige for, at han skulle gå i sin fars fodspor. Han blev udlært på værkstedet i 1959 og opnåede svendebrev med sølvmedalje. Efter at have arbejdet som svend i Schweiz, Paris og USA og hos en af de legendariske københavnske lavssnedkere, vendte han tilbage til værkstedet i Sdr. Nærå i 1974, og han overtog virksomheden ved farens død i 1978.

I de følgende år producerede værkstedet en række møbelserier i høj håndværksmæssig kvalitet, og møblerne blev solgt fra de førende designmøbelforretninger. Værkstedet arbejdede sammen med gode kolleger på Fyn om blandt andet deltagelse på møbelmesser, og Jørn Rasmussen var en vellidt og afholdt samarbejdspartner.

Da lavkonjunkturen ramte møbelbranchen hårdt, valgte han at bruge sin håndværksmæssige kunnen til bl.a. restaurering af møbler. Igennem alle årene har værkstedet uddannet lærlinge, og mange af dem har stadig deres gang på stedet for en sludder, en god historie og en sund latter.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce