Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Pensioneret politiassistent Bendt Per Sørensen, Dragebakken 145, Odense SV fylder 70 år lørdag.

Bendt Sørensen, der er gammel Aalborgdreng, blev uddannet som ekspedient og efter aftjent værnepligt i to år, ansat ved Københavns politi i 1964. 1 1968 blev han forflyttet til Odense, hvor jobbet blev passet indtil pensionering i 2000.

Ved siden af arbejdet har han undervist i Odense Kommunale Færdselsskole og Særslev Ungdomsskole, hvor cirka 1000 unge fik lært at køre på knallert i løbet af 10 sæsoner.

Ved det kommunale skolevæsen i Odense blev det til medlemsskab af skolenævnet ved Sande­rumskolen, og som følge herefter skolenævnenes forældrerepræsentant i ungdomsskolenævnet og skolekommissionen.

I årene fra 1991 til 2001 gennemførte han et historiestudie ved Syddansk Universitet, der blev afsluttet med graden B.A. Det er desuden blevet til medlemsskab i menighedsrådet gennem en del år i Sanderum sogn.

Efter pensionering passes den dejlige fritid med familie, hus og have (specielt dyrkning af roser), medlemsskab af sangkor, frimurerlogen, rejser til USA, Europas storbyer og motionscykling i det fynske landskab.

Åbent hus i Virkedals selskabslokaler, Mågebakken 80 E, Odense SV, kl. 14-17.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce