Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 Lektor Else Digmann Reffstrup, Oehlenschlægersvej 60, Odense M, fylder 60 år i morgen.

Else Reffstrup er cand.mag. i idræt og dansk fra Københavns Universitet og har siden 1979 været ansat ved Odense Katedralskole. Hun har altid været meget optaget af begge sine fag, hvad mange gennem årene har haft stor glæde af. I faget idræt har især gymnastikken optaget hende - så meget, at hun også uden for skolen har haft motionshold under fritidsloven.

På samme måde har hendes engagement i faget dansk knyttet bånd ud over rammen for daglig undervisning. Således har hun gennem en årrække dygtigt vedligeholdt og udviklet skolens bibliotek med den allerstørste respekt både for bevarelsen af de mange gamle bøger og for nødvendigheden af at uddanne lærere og elever i anvendelsen af nutidens elektroniske søgemuligheder i biblioteksverdenen.

I disse år er Else Reffstrup primus motor i en nødvendig ændring af den måde, hvorpå skolens bibliotek er indrettet.

Hun er en af ildsjælene i skolens sociale liv og meget afholdt af både elever og kolleger. Hun tager aktivt del i skolens udvalgsstruktur.

Store dele af fritiden tilbringer Else Reffstrup i familiens sommerhus på Sydfyn, hvor hun ofte får besøg af familie og venner.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce