OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Gårdejer Jens A. Hansen, Lamdrup ved Nyborg, fylder 70 år torsdag.

Jens Arne Hansen blev født i den første strenge krigsvinter 1940 på Lamdrup Mark. Her har han boet hele sit liv bortset fra værnepligtstiden og under landmandsuddannelsen ved Fyns Stifts Husmandsskole, den senere Nordisk Landboskole i Pårup. På Lamdrup Mark var der indtil omkring 1960 en husmandskoloni bestående af 10 små brug med bare 4-8 tdr. land. Udover forældrenes tilhørte et af dem med 14 tdr. land hans moster og onkel.

Med de 2 brug som udgangspunkt skabte han ved opkøb af naboejendommene en levedygtig bedrift med malkekvæg. Malkekøerne er nu afhændet, men han driver stadigvæk jorden og har en del fedekvæg. Jens Hansen går ikke bare på pension eller sætter sig hen og nyder tilværelsen. For et par år siden havde han den sorg at miste sin samlever Viola gennem en lille menneskealder.

Udlandsrejser med en kreds af andre mindre landbrugere er det da også blevet til i tidens løb, og ellers orienterer han sig flittigt med avisen og TV-avisen. Naboer sætter pris på ham. Man går ikke forgæves hos ham, hvis man beder om hjælp til bortkørsel af haveaffald eller til snerydning. I en snæver vending giver han også gerne et lift til købmanden eller andre ærinder.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce