Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

85 Sygeplejerske Marie Nielsen, Herluf Trollesvej 4, Svendborg, fylder 85 år i dag.

Marie Nielsen, der i Svendborg alene kendes under navnet "Nønne", kom efter barne- og ungdomsår på Lolland-Falster i 1959 sammen med sin mand, Fyns Amts Avis’ mangeårige politiske redaktør N.P. Nielsen, til Sydfyn, hvor hun med sit glade, varme sind og udprægede hjælpsomhed har fået en trofast vennekreds. Fra 1962 til 1982 var hun afholdt og værdsat for sin indsats mellem beboerne på Sygekassens Hjem. Nønne Nielsen har fuldt og helt fulgt sin mands arbejde på avisen og med ham været med ved hundredvis af politiske møder og foredragsaftener i Svendborg og rundt om på Sydfyn.

Nønne Nielsen er meget samfundsorienteret og engageret, men de fleste kender og værdsætter hende især for det glade væsen og udprægede medmenneskelighed.

I de unge år fik Nønne Nielsen sin uddannelse på Bispebjerg Hospital i København, og siden blev det til arbejde på sygehusene i Næstved og Sakskøbing, derefter som hjemmesygeplejerske i Nykøbing Falster. En stor oplevelse var også en tid som barneplejerske i Schweiz. I dag er Nønne Nielsens hverdag især centreret om familien og venner, der i hende har en aldrig svigtende støtte.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce