Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Social- og sundhedsassistent Anette Henriksen, Præstegårdsgyden 5, Horne ved Faaborg, fylder 50 år i dag.

Anette Henriksen har boet hele livet i Horne, og efter endt skolegang arbejdede hun som klinikassistent et par år. Da hun blev gravid med sin første søn, gav arbejdsgiveren hende en fyreseddel i barselsgave, hvilket hun dengang naturligvis var meget ked af, men glæder sig i dag over, at det gik som det gjorde.

Efter et par år blev hun nemlig sygehjælper på plejehjemmet "Horne Gl. Møllegaard", og da det lukkede, fik hun et tilsvarende job på "Prices Have" i Faaborg.

I 1995 besluttede Anette Henriksen at tage uddannelsen som social- og sundhedsassistent, hvorefter hun blev ansat på Faaborg Sygehus. I dag arbejder hun i Gislev hvor hun passer psykisk handicappede. Der er meget langt fra Horne til Gislev, så hun overvejer at flytte til Ringe inden længe. Det bliver et stort skridt at tage for hende, ligesom det vil betyde et stort savn i hendes fødeby, Horne, hvor hun i 2007 blev kåret som "Årets Hornebo".

Anette Henriksen har dyrket mange former for sport i den lokale idrætsforening, men har trappet lidt ned, så i stedet er hun gymnastikinstruktør for et større herrehold. Endvidere har hun været medlem af menighedsrådet i Horne gennem de sidste 13 år. Hendes tvillingebror, Arne Nørregård, som bor på Thurø, fylder naturligvis også 50 år - samme dag.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce