Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 Pensioneret læge Jørn Heide-Jørgensen, Rantzausmindevej 109, Svendborg, fylder 75 år lørdag.

Jørn Heide-Jørgensen fulgte i de unge år, ligesom sine to brødre, i sporene på sin far, der var mangeårige kirurgisk overlæge ved Svendborg Sygehus, og valgte altså som ham lægegerningen.

Efter endt uddannelse var han på turnustjeneste, blandt andet på Frederiksberg Hospital.Fra 1969 havde han et to-årigt lægeophold i Grønland med tilknytning til sygehuset i Julianehåb, en spændende tid med mange udfordringer og mange sygebesøg rundt om i lægekredsens 14 udsteder.

Ved hjemkomsten overtog han afdøde læge Kelds praksis i Svendborg og drev den med stor faglig dygtighed og menneskelig forståelse, til han i 1990 gik på pension. I flere år var han dengang formand for Svendborg-lægerne.

Jørn Heide-Jørgensen og hans familie kan nu helt og fuldt hellige sig sejladsens glæder i sin dejlige 37 fods havkrydser med fast station i Rantzausminde Havn. Sejlerinteressen - der også er arvet fra faderen - deles af Heide-Jørgensens hustru Vibeke, af de tre børn og fire børnebørn. Sønnen bor som nærmeste nabo, en datter på Egensevej i Svendborg og endnu en datter i fjerne Singapore.

Endnu en hobby har han fundet i bridgespillet, som han dyrker i "Onsdagsklubben".

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce