Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Service Desk leder Elsebeth Delfs, Ny Vestergade 11, Odense C, fylder 50 år mandag.

Hun er født i Marstal, men opvokset i Dalum. Hun begyndte på Odense Universitetshospital i 1980 som lægesekretærelev og blev derefter lægesekretær på Patologisk Afdeling, hvor hun arbejdede i adskillige år og bl.a. også varetog funktionen som it-kontaktperson.

Elsebeth Delfs store interesse for it førte hende videre til den daværende Teledata Afdeling, nu Brugerservice, hvor hun bl.a. var foregangsmand ved etableringen af den første IT Helpdesk på Odense Universitetshospital.

I dag er hun leder af Odense Universitets­hospitals Service Desk med 13 ansatte. Hun er meget engageret og initiativrig og altid med fokus på service for brugerne.

Fritiden bruger Elsebeth Delfs på sin store vennekreds, gamle og nye kolleger, madloger, rejser med gamle kolleger og ikke mindst med familien. Sammen med Ole har hun kørt næsten hele Europa rundt og har overnattet i telt gerne på den yderste ødemark, på toppen af det højeste bjerg eller i en ægte østrigsk feriehytte. Der bliver også tid til sønnerne Anders og Sune og deres kærester og til at leve sig helt ind i rollen som farmor for lille Alma Marie.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce