Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 Dagmar Sørensen, Rosenvænget 41, Nr. Broby fylder 100 år i morgen.

Dagmar Sørernsen er født i Jylland ud af en søskendeflok på 14. Hun kom - som det var dengang - tidligt ud at tjene. Den første plads her på Fyn var i Glavendrup på Nordfyn, senere tjente hun flere forskellige steder.

Hun blev gift med Christian Sørensen og bosat i Nr. Broby. Her hjalp hun blandt andet til ved private gilder og til selskaber i forsamlingshuset. Hun var en af de første husmoderafløsere - nutidens hjemmehjælpere - i Nr. Broby kommune. Hun har altid været en dygtig og hjælpsom kone med orden i tingene.

Hun blev enke for mange år siden, og flyttede i den pensionistbolig i Rosenhaven, hvor hun stadig bor. Dagmar Sørensen giver selv udtryk for, at hun har haft et godt liv. Hun passer selv sin lejlighed med lidt hjemmehjælp og går sine daglige små ture med sin rollator, for - som hun siger - "at holde mig i form". Hun er en åndsfrisk dame, der både kan se, høre og huske. Hendes store hobby er kortspil, to gange om ugen spiller hun med omkringboende pensionister. Dagmar Sørensen har en datter, der ligeledes bor i Nr. Broby, og hun besøger dagligt sin mor.

Fødselsdagen fejres sammen med venner og bekendte i Rosenhaven 49 (fælleshuset).

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce