Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Jesper V. H. Nielsen, Krokusvænget 12, Munkebo, fylder 50 år i dag.

Jesper Nielsen er født og opvokset i Munkebo. Efter endt folkeskoleeksamen stod han i lære ved den lokale el-installatør i Munkebo. Efter endt uddannelse var han en tid beskæftiget som elektriker dels på Lindø-værftet og ved TDC, men i 1981 kom han til Jøni Storkøkkener, hvor han først var ansat i produktionen og siden kom på salgskontoret. Et job han bestred indtil 1998, da han startede op som selvstændig.

Han etablere sig med Fyns Storkøkken Service, Garbækstofte 4 i Munkebo, hvor han i dag driver en velfungerende forretning. Jesper Nielsen har også slået sig ind på ejendomsmarkedet. Han trives med den store udadvendte kontakt og kun et ferieophold i en kortere periode kan hindre ham i at besvare telefonopkald.

Jesper Nielsen har gennem årerne været meget interesseret i motorsport blandt andet har han som ung kørt speedway som senere blev afløst at lystbetonet motorcykel kørsel. Specielle biler har også hans store interesse og han drømmer om tiden til at få dem lavet. Hans store passion er ungdommens knallert Kreidler, som fylder godt op både i privaten og i virksomheden.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce