Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 Johanne Sørensen, Bogense, fylder 90 år onsdag.

Hun født på Gjøl i Nordjylland, hvor hun tilbragte sin barndom og ungdom, indtil hun uddannede sig til sygeplejerske på det daværende Aalborg Kommunehospital. Efter endt uddannelse rejste hun til Gentofte og senere til Göteborg. Herfra blev Johanne Sørensen headhuntet til at være med i planlægningen og indretningen af et nyt sygehus i Bogense, hvor hun var afdelingssygeplejerske på operationsgangen til sin pensionering i 1980.

Hvad Johanne Sørensen ikke havde haft tid og kræfter til i sit arbejdsliv, tog hun revanche for i sin pensionisttilværelse. Det blev til flere fag på HF ligesom hun ofte var i Viborg på Arkivet, hvor der blev fundet materiale til at skrive to slægtsbøger, som hun også selv udgav.

I årenes løb har Johanne Sørensen rejst meget i forskellige lande både i og udenfor Europa, bl.a. har hun besøgt en nevø og hans familie i USA flere gange. De senere år, hvor kræfterne ikke har været så store, er det blevet til mange højskoleophold.

Tros sin alder, er Johanne Sørensen meget aktiv og ungdommelig og mailer og sms’er med familiens børn og unge mennesker. Hun bor stadig i sit eget hus og nyder om sommeren sin dejlige have, takket være omsorgsfuld hjælp fra gode og uvurderlige venner.

Dagen fejres med åbent hus på Bogense Hotel.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce