Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 Tidligere lærer og politiassistent Bent Linck, Vindeby Pilevej 24 A, tidligere Svendborg, fylder 90 år i dag.

Bent Linck blev født i Køben havn og var i mange år landpolitiassistent i Vestjylland, senere stationsleder ved politiet i Hirtshals.

Nogle år senere lod han sig uddanne til lærer og var i flere år overlærer i geografi og biologi, hvor han blandt andet kunne bruge sine udstrakte erfaringer fra talrige rejser verden rundt. Bent Linck underviste, til han blev 70 og tog gerne mod opfordringen om yderligere et års undervisning i sløjdfaget.

Hans rejseaktivitet har været imponerende. Det er således blevet til over 40 rejser til Nordkalotten, herunder Svalbard, men der har også været mange spændende rejser til Middelhavslandene, store dele af Afrika, specielt Ægypten, Det fjerne Østen og mange andre lande.

Bent Linck rejste altid med alle sanser samt film- og fotoapparatet åbent. Fremmede kulturer og landskaber, folkestammer og arkitektur var genstand for hans opmærksomhed.

Det indsamlede materiale har han bearbejdet omhyggeligt og omsat det til spændende lysbilled-foredrag, som han har underholdt med ved talrige møder landet over, ikke mindst i det sydfynske område.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce