Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Pensioneret skoleinspektør Søren Gjelstrup, Tværstykkerne 1, Ærøskøbing, fylder 80 år fredag.

Søren Gjelstrup blev født i Kongsvang ved Århus og kom efter lærereksamen fra Århus Seminarium i 1955 til skolevæsenet Vejle. Fire år senere besluttede han og hans hustru, overlærer Torun Gjelstrup, at arbejde ved det grønlandske skolevæsen, hvor det blev til 12 oplevelsesrige år.

I 1972 blev Søren Gjelstrup skoleinspektør og ledende skoleinspektør i Marstal. Familien bosatte sig i Ærøskøbing, hvor han også fik sin musikalske venner, for musik har altid spillet en central rolle i hans tilværelse. Han håndterer klaveret og blæseinstrumenter lige godt enten der skal spilles jazz, klassisk eller populær-musik.

Søren Gjelstrup har også komponeret musik til to af de ærøske festspil. Han var tidligere medlem af Svendborg Big Band og i den glade kreds af musikere i Ærøskøbing Byorkester Harmonien, ligesom han har sunget både i Ærø-koret og Ærø Sommerkor. For år tilbage var han initiativtager til de populære viseaftener i "Andelen". Mange har tillige glædet sig, når han rykkede ud for med god musik at sætte stemningen ekstra i vejret ved velgørende formål og andre arrangementer.

Tidligere var han i nogle år i bestyrelsen for Foreningen Norden, og han har været præsident for Rotary.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce