Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 Tidligere højskolelærer, billedkunstner Kajsa Hellerstedt, tidligere Nyholm, Bagergade 32, Svendborg, fylder 75 år tirsdag.

Kajsa Hellerstedt er født i Ljungkilde, Sverige, lidt nord for Göteborg, hvor hendes far var kendt journalist og højskoleforstander. Allerede dengang lærte hun glæden ved storladen natur, de endeløse skove og det frie udsyn fra højderne. Kajsa Hellerstedt læste som ung på universitetet i Göteborg og blev med cand. mag-eksamen blandt andet i nordisk sprog siden lærer på den grundtvigske højskole i Hillerød, senere på Ollerup Gymnastikhøjskole. Senere blev det til syv års undervisning på Kerteminde Husflidshøjskole, inden hun i 1978 kom til Ærø Folkehøjskole, hvor hun i begyndelsen af 1990’erne gik på pension.

Siden 2007 har Kajsa Hellerstedt boet i Svendborg, hvor hun er faldet godt til, tiltrukket af miljøet omkring teater, biograf og aktive kunstudøvere. Hun er selv talentfuld malerinde og har udstillet flere steder på Fyn, blandt andet med Rimfaxe-gruppen og "Fynske Piger i Maj". Tidligere var hun instruktør på Baggårdteatret i Svendborg.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce