Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

85 Tidligere halinspektør Aage Hansen, Postvænget 4, Gudme, fylder 85 år i dag.Aage Hansen blev som ung i Gudbjerg uddannet i tømrerfaget og virkede en tid som svend i Ringe. Midt i 1950’erne overtog han sin fars forretning i Brændeskov.

Aage Hansen, der også er uddannet som husflidslærer fra Kerteminde Husflidshøjskole, var medlem af Gudbjerg Sogneråd, valgt på sogneliste, da der i begyndelsen af 1970’erne blev taget initiativ til Gudmes første hal. Han var med i hallens repræsentantskab og forretningsudvalg og blev dens første inspektør. Her udførte han i 12 år et stort arbejde.

Aage Hansen har også på mange andre områder taget del i sognets liv, blandt andet som vært i Brændeskov Forsamlingshus, i jagtforeningen og sportens verden. Det politiske førte for Socialdemokratiet til valg i Gudbjerg og senere Gudme Kommunalbestyrelse. Han har også været i skole- og ligningskommission. Hans håndværksuddannelse gjorde ham ved flere lejligheder til afløser-lærer i sløjd ved skolerne i Gudme-området.I særlig grad mindes Aage Hansen gode stunder med husfliden, både som lokal formand, i bestyrelsen i Gl. Svendborg Amts Husflidsforening og som medlem af husflidens hovedbestyrelse. Flere gange har han været på besøg hos husflids-kolleger i nordiske lande.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce