Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Skoleleder Preben Ringgaard Møller, Blåbærvænget 10, Thurø, fylder 50 år torsdag.

Preben R. Møller stammer fra Thy og blev uddannet som lærer fra Nørre Nissum Seminarium i Lemvig i 1985. Efter fire år som folkeskolelærer i Kolby, Thy, kom han i 1989 med sin hustru, Hanne, til Fyn og fik arbejde på Oure Friskole, først i seks år som lærer, derefter i ni år som skolens leder. I 2005 skiftede han til sin nuværende arbejdsplads som leder af Trunderup Friskole. Preben R. Møller har som leder deltaget i varierede former for pædagogisk udviklingsarbejde og haft frugtbart samarbejde med mange grupper og enkeltpersoner.

Han har bred erfaring med børn og det Grundtvig-Koldske skole- og livssyn. Det har udviklet hans evne til at arbejde selvstændigt og fleksibelt og til at kunne tage initiativ og efter fornøden dialog gennemføre visioner. God humor, latter og smil er også blandt hans kvaliteter i hverdagen og indgår sammen med ansvarlighed, stabilitet og loyalitet, når opgaverne skal løses. Hjemme hos sin hustru, adjunkt Hanne R. Møller og parrets tre børn gælder samme kvaliteter og suppleres med god madkunst og hjælp til børnenes lektie- eller anden hjælp.

I fritiden er han stadig flittig med badmintonketsjeren, hvilket sammen med hyppige cykelture og et endegyldigt farvel til tobakken er god udgangsposition til fremtidige udfordringer. Krimis og rejsebøger knytter sig til læseinteressen, og han er også god til at vedligeholde den gamle bindingsværksgård anno 1807.

Åbent hus på Trunderup Friskole kl. 14.30-16.30

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce