Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 Karin Schaldemose, Rugårdsvej, Odense NV, fylder 60 år i dag. Hun har i næsten hele sit arbejdsliv helliget sig opgaven at passe og pleje mennesker, som på grund af sygdom eller alderdom har brug for kærlige og praktiske hænder. Uddannelsen som sygehjælper skete på Odense Sygehus tilbage i 1972. Hun startede på sygehusets prematureafdeling og efter flere forskellige steder blev Pårup Plejehjem den faste arbejdsplads i mange år.

Derefter kom nichearbejdet med demente i Solsikken og senest på dagcentret Kroggården, hvor hendes friske væsen og udadvendte personlighed er med til at skabe hygge og aktiviteter for borgerne i huset.

Også i 1972 lod hun sig vie til Teddy. Sammen fik børnene Peter og Maja i huset i Søndersø Skov og blandt flere adresser i tidens løb synes det sted at rage op som bopælen, der matchede parret bedst og hvor de kunne udfolde deres interesser for prydhave, køkkenhave og madlavning. Karin Schaldemose har også et stort talent for blomsterbinding, som hun har udnyttet til at dekorere hjemmet med, specielt i højtiderne, og derudover er håndarbejdet en yndet beskæftigelse. Hun har først og fremmest været hjemmets og familiens sikre og aldrig svigtende omdrejningspunkt med sin fantastiske omsorg og aldrig svigtende fokus på familiens trivsel.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce